Новости

 • 4 ЈАНУАРИ 2022

  GS1 Мзкедонија објавува јавен повик за учество на млади лица во натпревар за најдобра бизнис идеја и поддршка за отпочнување бизнис. Најдобрите три апликации ќе бидат наградени и ќе добијат поддршка за започнување сопствен бизнис. Повикот се отвара во рамките на проектот „Зголемување на иновативниот бизнис поврзани со море, животна средина...

  Дознајте повеќе

 • 15 НОЕМВРИ 2022

  GS1 Македонија учествуваше на дводневниот настан SUBEX – Suppliers Balkan Expo кој се одржа на 15 и 16 ноември 2022 година во Скопје. Во организација на германското стопанство во Северна Македонија и во партнерство со Стопанската комора на Северна Македонија, овој настан имаше за цел да ги поврзе германските компании производители со компании добавувачи од регионот.

  Дознајте повеќе

 • 15 ДЕКЕМВРИ 2022

  ГС1 Македонија ги повикува сите свои членки, заради изминување на тригодишниот мандат од работењето на Управниот одбор, да номинираат свој кандидат за член на новиот Управен одбор кој ќе биде избран на XVIII –та седница на Генералното собрание на ГС1 Македонија.

  Дознајте повеќе  Архива

  Корисни линкови