Новости

  • 17 ЈАНУАРИ 2019

    На 17.01.2019 година тимот на GS1 Македонија ја посети нашата членка РАДЕ КОНЧАР – КОНТАКТОРИ И РЕЛЕИ. За време на посетата, претставниците на компанијата ја презентираа долгогодишната успешна работа на фабриката, нивните моментални проекти, како и нивните планови за понатамошни проширувања и подобрувања.

    Дознајте повеќе

Архива

Корисни линкови