Поддршка

Ви треба помош при имплементацијата на GS1 стандардите? Одговорот што го барате најверојатно е тука.


Публикации

Научете повеќе за имплементацијата на GS1 стандардите преку низа стручни публикации со теми поврзани со GS1 стандардите во сите индустриски сектори.


Електронско инфо

Сите новости во светот на GS1 стандардите на само еден клик до Вас.


Најчесто поставени прашања

Имате прашања? Проверете дали Вашето прашање е одговорено на следниот линк. Доколку сакате, може да поставите прашање и нашиот тим ќе одговори во рок од 24 часа.

Пресметка на контролна цифра

Дознајте на кој начин се пресметува контролната цифра кај различните бар кодови.


Корисни документи

Сите потребни документи за нашите членки на едно место.


Помошни алатки за запознавање со доделување на GTIN и GLN

Дознајте повеќе за правилата за доделување на GTIN и GLN преку двата микро-сајтови посветени на оваа тематика.