Во GS1, нашите бар кодови се само за почетници

Дали сте трговец, производител, угостител или сте дел од здравствениот сектор, глобалните GS1 стандарди Ви овозможуваат побрзо, поедноставно и побезбедно услужување на Вашите потрошувачи или корисници

Всушност со користење на нашите уникатни броеви за идентификација, зачувување и споделување на информации за било кој продукт, средство или локација, нашите бар кодови и иновативни технологии можат да го направат Вашиот живот многу поедноставен.