Настани на GS1 Македонија

Едукативен ден - „Како да добијам идентификациски број на правен субјект (LEI)“

ул. Даме Груев бр. 5, Скопје 18/11/2020 12:00

Почитувани,

Со цел да ги исполниме Вашите очекувања и пружиме дополнителни услуги, за да Ви го олесниме работењето при баркодирањето на Вашите производи и услуги, GS1 Македонија Ве информира дека за сите нови зачленети членки и постојани членки воведува дополнителна услуга - издавање идентификациски број на правен субјект (LEI).

Во очекување да ја искористите оваа прилика за дополнителна бесплатна едукација,
Ве поздравува тимот на GS1 Македонија.

Најавете се online тука .

    Online најавување за настанот

    Документи

      Корисни линкови