Настани на GS1 Македонија

Отворен ден на GS1 Македонија 2017 - Дали сте подготвени за дигиталната ера во трговијата?

Хотел Александар Палас,Скопје (Конгрес сала 2, приземје) 21/06/2017 10:00

Најавете се online тука .

    Online најавување за настанот

    Документи

      Корисни линкови